Andere Bonnen

Wil je niet zelf een tegoedbon maken dan kun je ook een cadeaubon ofwel tegoedbon kopen en geven. Deze cadeaubonnen kunnen op verschillende manieren ingewisseld worden en zijn natuurlijk leuk om te geven en te krijgen.
Zo kan de ontvanger iets leuks uitkiezen of maken zonder ervoor te betalen. Bij sommige bonnen kun je bij het betalen in de webwinkel gewoon de code invullen en ben je klaar. Leuk en handig en diegene die de bon krijgt kan het op zijn eigen tijd bepalen wat er besteld gaat worden.
Maar het kan ook een cadeaubon zijn voor een heerlijk Sauna arrangement. En misschien mag je dan wel met hem/haar mee om het samen te beleven!
Hiervoor zou je de ontvanger ook de natuur in kunnen sturen met een bon van Nature's GiftBloemen

Wanneer je iemand meer wilt sturen dan een kaartje of een bon dan stuur je brievenbusbloemen. Een mooie bos bloemen die bezorgd wordt zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn. Inclusief een kaart met en persoonlijke boodschap.
Altijd leuk om iemand op deze manier te verrassen.
Kijk op Brievenbusbloemen.nl

Lekker eten

Is er iemand gek op lekker eten? Zelfs dan kun je een leuke cadeaubon geven. Geef iemand dan ook een bon cadeau en de persoon kan kiezen uit heel veel culinaire dingen. Lekker uit eten, kookworkshops, cocktails maken en nog veel meer. Het lekkerste cadeau van Nederland!

Sportief en eten

Een leuke fietstocht met onderweg stops bij verschillende restaurants waar (op volgorde) koffie met gebak tot dessert gegeten kan worden. Alles inclusief. Een prachtige bon om cadeau te doen. Maar je kan ook voor jezelf meteen zo'n trip reserveren! Kijk voor alle informatie op Happen en Trappen
Het is eigenlijk zo dat je een kleine vakantie cadeau doet. Zeer geschikt voor mensen die graag samen iets doen en zo de ander voor een sportief uitje kunnen uitnodigen.
En voor de wandelaars is er iets soortgelijks en dat is Happen en Stappen

Hieronder nog meer ideeŽn voor cadeaubonnen.


 

Bookspot cadeaukaart
Geef een cadeaubon cadeau van Bookspot.nl
Zoiets komt altijd van pas bij de ontvanger!
BookSpot.nl is de online boekwinkel van Nederland met ruim 300.000 boeken, ebooks, CDís, DVDís en games.

Groene cadeaubon
Nationale Groene Kadobon een online duurzaam cadeau naar keuze! Met de Nationale Groene Kadobon wil je het maken van duurzame en bewuste keuzes makkelijker maken door duurzame producten online toegankelijk te maken voor wie je een cadeaubon zoekt.

Happen en Stappen
Happen en Stappen beschikt over de lekkerste wandeltochten van Nederland en BelgiŽ en meer dan verschillende 60 routes. Gezellig voor jezelf en heel leuk om cadeau te doen met een bon.

Nature's Gift
Nature's Gift is een kadobon voor een belevenis naar keuze in de natuur. De ontvanger van de bon kan op de website kiezen uit een waaier van belevenissen in de Nederlandse natuur.

SurpriseFactory.nl
www.SurpriseFactory.nl Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.Nationale Groene Kadobon een online duurzaam cadeau naar keuze!