Andere Bonnen

Wil je niet zelf een tegoedbon maken dan kun je ook een cadeaubon ofwel tegoedbon kopen en geven. Deze cadeaubonnen kunnen op verschillende manieren ingewisseld worden en zijn natuurlijk leuk om te geven en te krijgen.
Zo kan de ontvanger iets leuks uitkiezen of maken zonder ervoor te betalen. Bij sommige bonnen kun je bij het betalen in de webwinkel gewoon de code invullen en ben je klaar. Leuk en handig en diegene die de bon krijgt kan het op zijn eigen tijd bepalen wat er besteld gaat worden.
Maar het kan ook een cadeaubon zijn voor een heerlijk Sauna arrangement. En misschien mag je dan wel met hem/haar mee om het samen te beleven!
Hiervoor zou je de ontvanger ook de natuur in kunnen sturen met een bon van Nature's GiftBloemen

Wanneer je iemand meer wilt sturen dan een kaartje of een bon dan stuur je brievenbusbloemen. Een mooie bos bloemen die bezorgd wordt zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn. Inclusief een kaart met en persoonlijke boodschap.
Altijd leuk om iemand op deze manier te verrassen.
Kijk op Brievenbusbloemen.nl

Lekker eten

Is er iemand gek op lekker eten? Zelfs dan kun je een leuke cadeaubon geven. Geef iemand dan bijvoorbeeld een Bongo culinair genieten bon cadeau en de persoon kan kiezen uit heel veel culinaire dingen. Lekker uit eten, kookworkshops, cocktails maken en nog veel meer. Het lekkerste cadeau van Nederland!

Nog wat meer

Nog wat meer voorbeelden van bedrijven die cadeaubonnen hebben om te geven:
Coolblue , Douglas , Plus , Hema , Google Play , booking.com , Bijenkorf , Blokker , AH , bol.com

Hieronder nog meer ideeën voor cadeaubonnen.


 

Bongo.nl
Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.

Brievenbusbloemen.nl
Wanneer je iemand meer wilt sturen dan een kaartje, dan stuur je brievenbusbloemen. Een mooie bos bloemen die bezorgd wordt zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn. Met kaart en persoonlijke boodschap.

Greetz cadeaubonnen
Op Greetz.nl kun je heel veel verschillende cadaubonnen vinden welke je zo naar een jarige kunt sturen. Een leuk en welkom cadeau.

Nature's Gift
Nature's Gift is een kadobon voor een belevenis naar keuze in de natuur. De ontvanger van de bon kan op de website kiezen uit een waaier van belevenissen in de Nederlandse natuur.

Tijdschriftcadeau
Een tijdschriftcadeau is een blad cadeau geven. Altijd leuk om te krijgen want je kunt kiezen uit 15 verschillende tijdschriften.