Cadeaus Direct Versturen

Misschien wil je wel direct een cadeau naar het feestvarken sturen en dat kan bij verschillende bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld een bos bloemen sturen of zelfs een boeket met iets lekkers er in. En zo zijn er nog meer waarbij je natuurlijk kunt aangeven dat je zelf de gever van het leuke cadeau bent. Hieronder vind je vele van deze cadeau-mogelijkheden.
Ook zijn er cadeaus die een belevenis voor de ontvanger zijn. Die vind je bijvoorbeeld op Bongo.nl hier krijg je dan ook een bon die je kan geven waarna de ontvanger kan bepalen wanneer de belevenis gaat plaatsvinden.Ballon

Ook heel leuk om direct te sturen is een gepersonaliseerde ballon. Op verschillende websites kun je een standaardafbeelding uit de webshop kiezen of een eigen favoriete afbeelding (foto) uploaden en deze op de ballon laten aanbrengen. Ook met eigen tekst! Dan is hij ook nog eens gevuld met helium en kun je hem zo laten opsturen naar het feestvarken. Kijk maar eens bij Ballon
En dan zit er ook nog een kaart bij :-)

Gepersonaliseerd

Je kan een cadeau ook persoonlijk maken. Een foto van jezelf erop of juist van het feestvarken. Een leuk gedichtje erop of een zelfgemaakte pakkende tekst. Je kan echt alle kanten op bij een fotocadeau en je kan het cadeau direct sturen naar wie het moet ontvangen. Leuk idee!
In beperkte, maar wel leuke, mate kun je eigen teksten en foto's ook op cadeautjes doen bij Greetz


 

Bongo.nl
Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.

Brievenbusbloemen.nl
Wanneer je iemand meer wilt sturen dan een kaartje, dan stuur je brievenbusbloemen. Een mooie bos bloemen die bezorgd wordt zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn. Met kaart en persoonlijke boodschap.

Greetz cadeaubonnen
Op Greetz.nl kun je heel veel verschillende cadaubonnen vinden welke je zo naar een jarige kunt sturen. Een leuk en welkom cadeau.

Tijdschriftcadeau
Een tijdschriftcadeau is een blad cadeau geven. Altijd leuk om te krijgen want je kunt kiezen uit 15 verschillende tijdschriften.